mobile88.com
Sponsored Advertisement
M88 > Cellphone > Samsung > Samsung I9003 Galaxy SL

Samsung I9003 Galaxy SL comments

Samsung I9003 Galaxy SL comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
482,462
Rated by :
491 user(s)
Retail Price: RM 1,100
AP Price: RM 1,060 - 1,090
Samsung Galaxy SL I9003 is a slim and sleek style smart phone having extra ordinary specifications and functions. The Galaxy SL is remarkable for its relevant connectivity features 3G HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps, Wi-Fi 802.11 b/g/n; DLNA, Bluetooth v3.0 with A2DP and micro USB v2.0.
Sponsored
Samsung I9003 Galaxy SL user comments / reviews :
NameComments
sL user

Posted On : May 09, 2013
knp send mms xboleh n x boleh terima mms dri hp lain ? ada sapa2 yg boleh bantu
jeo

Posted On : October 22, 2012
Very Bad phone. After 6 Months of use, I wake up one morning to find the phone erased all my personal data, contacts, messages & the SD Card.After that the phone started to close automatically and reset to factory settings if you leave without use for more than half an hour.Say no to samsung
mohd vtec

Posted On : May 08, 2012
galaxsy sl de nk jual rm400...ori....per pndpat korg....ping ni
pakcik

Posted On : April 15, 2012
untuk share just on saja mobile ap. Pastikan line internet ada untuk share tersebut.c
grungie

Posted On : March 29, 2012
mcm mane nak guna mobile ap? adakah mobile ap sama function like tethering? Dah cuba gak tapi hp lain nak join wifi takleh..
neckotynne

Posted On : November 28, 2011
aku nk tnye skit... aku dh pkai hp ni pas raya aritu... apehal SL ni aku on boleh tp x dpt guna lgsg...??? asek dok tnjuk name samsung je kt skrin dia...!!! damn la SL ni...!!!
miss comet

Posted On : November 19, 2011
beli sbb nk try android,b4 ni pkai bb torch.mmg kna pkai data plan kalau x yg prepaid lenyap duit kcuali disable data.guna software juice defender pun blh thn bateri klau on data 24h.da pkai 3 bulan.ok x de mslh.buleh 3g call hp len dan hotspot wifi.kamera je tak de flash.saya guna digi smart plan.
zeox

Posted On : November 14, 2011
slim, aku puas hati guna dah 4 bulan pakai. harga berpatutan dgn kemampuan, senang2 aku set wifi office aku. tapi masalah bila nak mms kena on data network. kalau ada data plan ok la. yg mcm aku pakai wifi je susah gak la
fathi

Posted On : October 25, 2011
dah masuk 2 bulan pakai. so far okey. 3g pon oke dgn dgn hp model ape pon, dah try 3g dgn nokia. bateri pon boleh tahan 2 hari. kalau guna internet selalu mmg kong la. wifi/gps pastikan off utk jimat power. utk internet aku scribe dr maxis je rm18 sebulan.
aku

Posted On : October 05, 2011
korang punya bateri berapa hari tahan? lebih 2 hari ada ke? tq...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Samsung Phone Models:

Follow us on: